Coș - 0.00 lei

Întrebări frecvente

Cum comand?

Înainte de a plasa o comandă pe www.raftulcuscule.ro este nevoie să vă înregistrați ca și utilizator.

Pentru aceasta trebuie să accesați secțiunea ”Contul meu” și să selectați varianta “Crează  cont nou”. Aici trebuie să vă introduceți datele personale, incluzând adresa de livrare a comenzii.  La finalizarea completării formularului veți primi pe adresa de e-mail un mesaj de confirmare a înregistrării. Acum puteți selecta produsele pe care doriți să le achiziționați și să le adăugați în coșul de cumpărături, apasând butonul „Cumpără acum” din dreptul produslui dorit. Pentru a finaliza comanda trebuie să accesați secțiunea “Coșul meu” și să confirmați plasarea comenzii. Veți primi din nou un e-mail de confirmare a comenzii, iar în termen de maxim 24 de ore veți fi contactat de un operator al www.raftulcuscule.ro pentru verificarea comenzii  și a modalității de plată și pentru obținerea datelor despre livrare.

Cum anulez comanda?

Comanda plasată pe site poate fi anulată înaintea sau în momentul confirmării telefonice doar de către un operator www.raftulcuscule.ro, dacă acesta este informat prin e-mail sau telefon. Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost confirmată telefonic și deci procesată pentru a fi trimisă.

Cum modific comanda?

În cazul în care au intervenit erori la plasarea comenzii, acestea pot fi corectate înainte de confirmarea telefonică finală cu operatorul www.raftulcuscule.ro printr-un e-mail trimis la adresa office@raftulcuscule.ro sau telefonic.

Cum plătesc?

Produsele comandate pot fi achitate prin mai  multe metode:

–          În momentul livrării, la operatorul firmei de curierat sau la distribuitorul Raftul cu scule in cazul livrarii directe

–          Prin ordin de plată, livrarea produselor urmând să se facă după confirmarea plății de catre banca.

Cum se livrează?

Livrarea comenzilor se face prin intermediul unei companii de curierat, sau, in cazul în care adresa de livrare se află în lista de trasee a agenților Raftul cu scule, livrarea se va realiza direct de către acesta.

Cum returnez produsele?

In termen de maximum 3 zile de la data primirii comenzii puteți returna unul sau mai multe produse în următoarele cazuri :

–       Produsul nu corespunde cu mențiunile de pe site

–       Produsul nu este cel comandat

În acest caz produsele vor fi înlocuite de ALETEEA SRL și cheltuielile de transport, atât pentru returnarea produsului, cât și pentru înlocuirea lui vor fi asigurate de companie.

Produsele care se deteriorează în timpul perioadei de garanție acordate vor fi reparate /înlocuite  cu condiția ca ele să fi fost utilizate conform indicațiilor primite la livrare în colet – hobby sau profesional.

Cumpărătorul va semnala problemele apărute prin e-mail la adresa office@aleteea.ro  și va fi contactat de un specialist în vederea clarificării acestora și a stabilirii modului de soluționare. Modalitatea stabilita de comun acord pentru rezolvarea reclamației va fi confirmată prin e-mail.

În functie de cele stabilite se va rambursa contravaloarea produsului  sau se va înlocui produsul.

Rambursarea valorii produsului reclamat se va face in maxim 5(cinci) zile lucrătoare de la data e-mail–ului  de stabilire a modului de soluționare a reclamației.

Cheltuielile de transport pentru înlocuirea  produsului vor fi achitate de către ALETEEA SRL.

Returnarea produselor se va face în ambalajul original și acestea vor fi însoțite de toate documentele originale primite cu ocazia achizitiei.

Ce garanție au produsele?

Produsele achizționate de pe site-ul www.raftulcuscule.ro beneficiază de conditii de garantie în conformitate cu legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale, însoțite de instrucțiuni de folosire (acolo unde este cazul) si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie sunt emise direct de producator sau de către SC Aleteea SRL.

*crearea contului și introducerea datelor personale pot fi făcute și după ce ați selectat produsele pe care doriți sa le achiziționați

*pentru comenzile ulterioare rețineți numele de utilizator și parola introduse la crearea contului

*www.raftulcuscule.ro se angajază să păstreze confidențialitatea datelor utilizatorilor înregistrați

Livrare gratuită în toată țara pentru comenzi peste 350 lei

Abonare la newsletter

 
SC Aleteea SRL este înscrisă în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 0024449 | ANPC