Coș - 0.00 lei

Termeni și condiții

  1. IDENTITATE LEGALĂ

www.raftulcuscule.ro (denumit in continuare “site-ul”) este proprietatea SC Aleteea SRL, cu sediul în Slatina, județul Olt.

Acest document stabilește termenii și conditiile în care puteți utiliza site-ul.
Accesul și utilizarea site-ului se fac sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

  1. ACCES

Societatea oferă acces liber la site și vă autorizează să vizualizați, imprimați și să transmiteți informații existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de către SC Aleteea SRL sau de afiliatii/partenerii sai.

  1. DISCLAIMER DE RĂSPUNDERE

SC Aleteea SRL  își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă. Societatea nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Societatea poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului.
Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

SC Aleteea SRL publică pe site doar informații provenite din surse de încredere. Societatea nu garantează însă că informațiile vor fi întotdeauna și în totalitate lipsite de erori; denumirile și descrierele produselor, precum și alte date pot include neconcordanțe sau erori de redactare. Adăugiri și îmbunătățiri vor fi operate periodic asupra informațiilor postate pe site, iar societatea poate modifica fără preaviz orive informație postată pe site.

SC Aleteea SRL nu va fi răspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca societatea a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
– costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informații sau servicii achizitionate sau obținute, mesaje primite, tranzacții incepute prin/ de pe site;
– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; – declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
– orice altă problemă legata de serviciile site-ului.

Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. SC Aleteea SRL  își rezervă dreptul de a șterge de pe site acele opinii care contravin termenilor și conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le consideră dăunatoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

SC Aleteea SRL  nu este și nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul utilizării site-ului. Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, daca nu este stipulată expres în Termenii și condițiile de utilizare.

Ca o condiție de accesare a acestui site, utilizatorul garantează că nu îl va folosi pentru niciun scop care contravine legilor în vigoare sau care este interzis conform termenilor, condițiilor și notificărilor stipulate.

  1. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Toate datele personale furnizate în cadrul colaborării cu www.raftulcuscule.ro  vor fi folosite exclusiv in scopul declarat de site. Atât datele necesare completării formularului de înscriere pe site, cât și cele necesare livrării produselor comandate de dumneavoastră vor ramane confidențiale și nu vor fi transmise sub nicio formă unei terțe părți, conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001).

  1. LINK-URI

SC Aleteea SRL poate furniza, prin intermediul site-ului, legături (“link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. Societatea nu garantează, nu este și nu poate fi responsabilă în niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

Societatea nu va fi responsabilă sau pasibilă de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de /sau în legatură cu folosirea sau încrederea în informațiile, conținutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziție de site-urile respective.

Livrare gratuită în toată țara pentru comenzi peste 350 lei

Abonare la newsletter

 
SC Aleteea SRL este înscrisă în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 0024449 | ANPC